Káva té nejvyšší bio-kvality a vynikající domácí dezerty

S láskou ke kávě

Připravuji pro vás dezerty z bio surovin tak, aby si všichni mohli vybrat. Bez lepku, bez mléka i s mlékem, s třtinovým cukrem, ale hlavně s agávovým a rýžovým sirupem, s vejci i bez. A hlavně vše je napečeno s láskou k bio surovinám a k lidem, kteří kavárnu navštíví.


Nápad zřídit v našem obchodě i bio kavárnu vyšel hlavně od vás, zákazníků. Přáli jste si u nás posedět, popovídat, dát si něco dobrého. A já jsem si přála dělat to co umím dobře: péct a hostit lidi. Protože vím, jak je dnes složité najít kvalitní zákusek, připravuji vše z bio surovin a bez bílého rafinovaného cukru. A nejen to. V bio kavárně se setkáte se surovinami, které možná běžně ve své kuchyni nepoužíváte, ale určitě stojí za to.


Stejně jako i celý náš obchod je zaměřený na bio, hledala jsem i kvalitní bio fair trade kávu, kterou bych vám mohla nabízet. Shodou náhod mi padlo do oka Mamacoffee, jejichž koncept se mi velmi líbí a hlavně mají vlastní pražírnu v režimu fair trade. V Mamacoffee jsem také prošla baristickým školením.


Káva, kterou podávám, je kvalitní arabika té nejvyšší kvality, kterou zaručuje nízký počet defektních, tedy poškozených a nesprávně velkých, zrn.


Pochopitelně pamatuji i na ty, kdo klasickou kávu pít nemohou či nechtějí. Pro ně je v nabídce bio káva špaldová a můžete si vybrat mezi kravským nebo obilným mlékem.

 interier